معمولا ته چین با مرغ یا گوشت طبخ می شود که یک غذای اصیل ایرانی فوق العاده برای میهمانی ها می باشد ، دستور پخت ته چین مرغ مانند ته چین گوشت پیچدگی خاصی ندارد اما اگر به نکات ذکر شده در این مطلب دقت نکنید این احتمال وجود دارد چیزی که انتظار دارید از آب در نیاید.

موا لازم برای ته چین مرغ
- برنج 2 لیوان
- تخممرغ 2 عدد
- زرشک 1/2 پیمانه
- ماست چکیده 1/2 پیمانه
- کره 2 قاشق غذاخوری
- روغن 1/4 لیوان
- زعفران دم کرده 4 قاشقغذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- برای مرغ:
- سینه مرغ 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخ کردن
درباره این سایت